Noxxa pressure cooker resepi

Baik di Facebook mahupun di Whatsapp, rata-rata berkongsi keinginan untuk membeli periuk tekanan tinggi (pressure cooker) Noxxa dari . Senari lengkap koleksi Resepi NOXXA pressure cooker resepi, masak menggunakan periuk noxxa dari nasi hinggalah kari tulang malah kek. Instant Pot Recipes: Honey BBQ Wings made in an Electric Pressure Cooker – iSaveA2Z.

Noxxa Pressure Cooker Resepi: KEK PISANG. Pressure Cooker Bread: less energy, less time, REAL bread! UPDATE: We’ve tested this with gluten-free flour, and with a very small change to the recipe, . Dengan Periuk Noxxa Dulu nak rebus spaghetti kena tunggu air mendidih, berpanas depan dapur gas, kena tunggu check.

Cara-cara Memasak Menggunakan Periuk Noxxa: 1. Periuk Noxxa Resepi uploaded a video week ago. Resepi ayam penyet ini dimasak 1 dengan mengunakan Noxxa Pressure Cooker. Sangat terbaik pelbagai resepi boleh masak dlm periuk ni.

Noxxa pressure cooker adalah periuk serbaguna dengan fungsi. Koleksi pelbagai resepi pilihan menggunakan periuk tekanan Noxxa kini dihujung jari anda. Setelah selesai pressure, release wap dan buka tudung noxxa, masukkan beras. Ok hari ni mama nak share resepi ayam masak lada hitam.

RM670-lengkap ngan beratus resepi noxxa dlm ebook di hantar tru email.

Saya ada satu unit Noxxa Pressure cooker seperti mana dalam gambar di atas. Kalau tak puas hati lagi co tengok berbagai bagai jenis resepi boleh . Sep Hari ini Kak Noor ingin kongsi satu lagi resepi yang dimasak menggunakan. Fungsi Noxxa atau mudah disebut Pressure Cooker Noxxa. Baru -baru ini juadah berbuka puasa saya buat Nasi Ayam yang sgt mudah dan cepat dengan menggunakan Noxxa Pressure Cooker.

Lama tak share resepi kat sini kan hehehe.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *